Lørdag 23.november 2002 16.00

Småoplysninger

Mattias Jonson sad udenfor med en lægskade. Han blev afløst af Jonas Kamper i startopstillingen

Farum havde Ulrich Vinzents i karantæne

Morten Wieghorst spillede det meste af kampen med en stor forbinding om hovedet efter et sammenstød med Thomas Schultz (senere Brøndbyspiller med efternavnet Rasmussen)

Kampen var afskedskamp for Mogens Krogh på Brøndby Stadion. Efter 20 år i den bedste række lagde han støvler og handsker på hylden ved efterårssæsonens afslutning. Også Thomas Lindrup spillede sidste hjemmekamp på Brøndby Stadion

Også Martin Birn fik undervejs i første halvleg en hovedskade og måtte spille med en hovedforbinding, som han dog smed i anden halvleg

Det regnede kraftigt både før og under kampen og det gav en våd og tung bane

I stedet for at skyde på mål fra kanten af feltet spillede Wieghorst 1-2 med Dalgas og lagde den ind ved fjerneste stolperod til 3-1

Begge hold havde undervejs i den målrige kamp forsøg på overliggeren

Kamper fyrede af fra kanten af feltet efter bolden var blevet forsøgt clearet efter et hjørnespark. Henrik Zarp tabte bolden i mudderet og Wieghorst samlede den løse bold, lavede en 1-2-dribling udenom Zarp og lagde bolden i det tomme net til hattrick og 4-1

Med en stikning indenom backen sendte Kahlenberg Lindrup afsted. Hans indlæg kiksede Michael Madsen fuldstændigt og på kanten af det lille felt var det en formalitet for Peter Madsen at gøre det til 5-1

6-1-målet kom efter Wieghorst drev bolden frem og satte 3 spillere og satte den til venstre til Kahlenberg. Hans indlæg tog Peter Madsen lidt kikset med og endte med en spids vinkel, som Zarp gjorde mindre, men Madsen fik den chippet ind til Wieghorst, der let headede i mål

Efter de 3 tillægsminutter var udløbet fik Lindrup fik en dyb bold fra Wieghorst. En Farum-forsvarer fangede støttebenet i en stopfinte i feltet og Auri kunne score på det efterfølgende straffespark

Morten Wieghorst stod egentlig klar til at sparke Brøndbys straffespark og score sit 5. mål i kampen, men Auri blev kaldt frem og fik derfor lov til at score sit første mål i den bedste række og sit blot 2. mål i Brøndby-trøjen ved at tyre bolden ind midt i målet