Logo Brøndby Statistik Brøndby Statistik

About

Om Brøndby Statistik

Brøndby Statistik er drevet af frivillige kræfter

Data

Målet er at indeholde alle data fra alle kampe med Brøndby IF, i første omgang fra tiden hvor Brøndby rykkede op i den bedste række og frem. Det er selvsagt ambitiøst og der vil være mangler, men disse mangler vil forsøges at behandle så transparent som muligt. Således vil der ofte i kampe optræde enten en "Ukendt Brøndbyspiller" eller "Ukendt modstander". Med tiden og med hjælp fra de besøgende skal det nok bliver til færre og færre forekomster af disse.

Så godt som alle kampe fra 1965 og frem er dog i databasen, men jo ældre kampen er, jo sværere er det at finde data fra kampen. Visse turneringer giver også flere problemer end andre. For eksempel Toto-cuppen og Carlsberg Grand Prix, som Brøndby deltog i i starten af 80erne, er det sparsomt med oplysninger om, men med tiden kommer der forhåbentlig mere og mere styr på det.

Lidt rå data

Der er:

  • 2942 kampe i databasen
  • 9328 personer i databasen (Spillere, dommere, trænere etc.)
  • 1469 klubber i databasen - enten modstandere eller klubber personerne har repræsenteret
  • navngivet 65652 spillere i kampene (i gennemsnit 22.32 pr kamp)
  • scoret 10097 mål i kampene
  • uddelt 4955 kort i kampene

Hjælp

Feedback er meget velkommen. Både i forhold til selve sitet og i forhold til indholdet. Hvis du mener at kunne huske noget fra en kamp, der mangler eller har en god historie eller en sjov detalje, så hører vi det gerne.

Ligeledes hvis DU ligger inde med materiale fra fortiden. Det kunne være alt fra kampprogrammer, gamle kampe på video eller DVD eller lignende, så kunne det være noget vi gerne vil låne for at få lidt flere detaljer på plads.

Der findes mange gode ressourcer på internettet. Brøndby IF har naturligvis været en stor hjælp ligesom ligesindede statistik-nørder som Søren Elbech fra danskfodbold.com er herlige at udveksle data og erfaringer med.

Mvh.
Ego Ego (historie Snabela brondbystats.dk)