Søndag 21.november 2004 17.30

Småoplysninger

Kampen blev brugt til at fejre Brøndbyernes Idrætsforenings 40 års jubilæum. Blandt andet med en tifo, der fyldte hele langsiden

Allerede efter 4 minutter havde Elmander en kæmpe chance da han fik frit skud ca. 10 meter fra mål efter Skoubo spillede ham fri med hælen, men Rune Pedersen fik reddet til hjørne

Banen var i november-tilstand. Hård og iset, så spillerne havde svært stå fast og lave skarpe vendinger

Et indlæg fra Sennels undlod Leon Andreasen at cleare, men forsøgte i stedet en tæmning, der endte for fødderne af Kahlenberg og det endte med en let scoring for Kalle fra 7-8 meter

Tobias Grahn fik gult efter der var fløjtet til pause, formentlig for brok over et frispark et par minutter før pausen, hvor han forsøgte at rejse sig, men Agger stod over ham og dermed forhindrede Agger i at komme frem til bolden

Brøndby kunne snildt have ført 4-0 ved pausen

Thomas Kahlenberg gjorde det til 2-0 da han driblede ind i feltet fra venstre side og overraskede alle ved at afslutte i det korte hjørne

For gud ved hvilken gang blev Jonas Kamper spillet i dybden og denne gang var der ikke nået nogen med frem. Han tog Kahlenbergs aflevering med med låret og næste berøring var en flugtning mod roden af bagerste stolpe til 3-0

Der var debut til AGFs Jens Gjesing

Tøfting sendte med en fejlaflevering Kamper afsted på midten af banen og Kamper løb hele vejen ned og afsluttede, men ramte stolpen. Indskiftede Babis Stefanidis var over riposten og sluttede festen af til 4-0