Målscorer Henrik Ibenfeldt havde faktisk en aftale om at snakke kontrakt med Brøndby i den efterfølgende uge. Han skulle til hovedstaden og studere jura og kunne godt bruge en klub tæt på (det endte med at blive B1903)
(BT)

Første mål blev scoret allerede efter 5 sekunder
(Folkebladet)

Antallet af forsøg fra B1901 indenfor målrammen var 2

Ole Østergaard, John Widell, Bjarne Jensen og Ib Gregers Hansen fik ros. Det gjorde resten af holdet ikke af Folkebladet. Tom Køhlert fra tilfreds med Ole Ø og Laudrup og forsvarede angrebet med at de manglede noget at arbejde med.

B1901 var uden normale anfører Tom Jensen, der var sat af efter han torsdagen forinden var kommet for sent til træning. Angiveligt på grund af overarbejde, men i virkeligheden da han forhandlede kontrakt med Næstved
(Lolland-Falster Folketidende)

Tom Køhlert tog det roligt, at 2-0-føringen ikke betød sejr. Brøndby havde ugen forinden selv vendt 0-2 til 3-2 og mod B1901 blev det i det mindste til det ene point man var kommet efter

B1901s Mogens Kjeldsen mistede hurtigt bolden efter at have givet op og Bjarne Jensen sendte Michael Laudrup i dybden i venstre side. Fra en spids vinkel løftede han bolden over Rønnebro i målet til 1-0

Ole Østergaard var lige akkurat nået ind i straffesparksfeltet, da han blev fældet af Steen Rasmussen. Brian Chrøis scorede sikkert på straffesparket

Mogens Kjeldsen firsttimede reduceringen i nettet efter Jan Sørensen havde saksesparket en hjørnesparksbold ind i feltet

B1901 spillede en flot anden halvleg og det var også på baggrund af denne, at Tom Køhlert var tilfreds med det ene point

I anden halvleg løftede Michael Laudrup igen bolden over Rønnebro, men bolden ramte overliggeren og gik til målspark

Henrik Ibenfeldt modtog bolden på et kort hjørnespark og sparkede bolden fra 25 meter ind i fjerneste målhjørne til udligning