Lørdag 2.november 1985 16.00

Småoplysninger

OBerne trak sig tilbage efter en flot første halvleg med angrebsivrigt fodbold og spillede i anden halvleg pindsvine-fodbold og blev således også straffet for det. Pointtabet var oveni købet dyrt i den tætte kamp om de sekundære medaljer

Ved at tage point fra Brøndby undgik OB at miste deres pointrekord om flest point i den bedste række på 47 point i 1977

Keld Bordinggaard bragte elegant OBerne foran efter en fin aflevering fra Allan Hansen, hvor Bordinggaard drejede omkring sig selv og sendte bolden i nettet via stolpen

Vilhelm Munk Nielsen lobbede bolden over Ole Østergaard til Jan Andersen, der ikke kunne undgå at gøre det til 2-0

Lars Høgh spillede sig tættere på VM-truppen til Mexico med en række fine redninger, der holdt Brøndby fra fadet

Sundstrup udlignede Richard Møller Nielsens troppers farlige føring. Først på en afslutning på nært hold og siden da OB-forsvaret headede bolden ned for fødderne af ham