Småoplysninger

Preben Pilebjerg og Helge Ryberg vogtede linierne

Kim Christofte sad udenfor, da han senere samme aften rejste til Holland for at forhandle en professionel kontrakt med Willem II

Både John Frandsen og Ole Østergaard scorede på helflugtere

Chrøis sikrede føringen på et langskud, der via stolpen ramte en OKSer i rumpetten og gik i mål

Brøndbys reducering efter Sundstrup headede en høj bold tilbage til Frandsen, der first-timede bolden i nettet fra 16-17 meter

OKS var bedst i første halvleg

OKS første mål kom efter en tilfældighed, da bolden hang fast i en vandpyt

Udligningen lignede Brøndbys første mål. Denne gang var det Flemming Søborg Hansen, der headede bolden tilbage og Ole Østergaard var manden, der flugtede bolden i nettet

Tom Køhlert var absolut ikke glad for første halvleg. Det blev bedre i anden halvleg, hvor Brian Chrøis blev rykket ned som midtstopper

Kampens sidste mål blev scoret af Sundstrup, der let kunne score efter Frandsens forarbejde

Sundstrup var opsat på at vise efter at have sovet over sig i forrige kamp. Udover scoringen havde han også et forsøg på overliggeren. Han var tændt og rapporter fra sidelinien fortalte, at der kom banden og svovlen, der ville have gjort Preben Elkjær misundelig

Som belønning for sejren fik spillerne hustruer og kærester med på turen til næste kamp i Århus